Uslovi korišćenja (Terms of Service)

Molimo vas da pročitate uslove korišćenja pre korišćenja www.kf.rs (Sajt) koja je u vlasništvu i upravlja Kafanski podsetnik. 

Ovi Uslovi korišćenja regulišu vaše korišćenje ovog sajta. Koristeći ovaj sajt, vi prihvatate ove Uslove korišćenja u celosti. Ako se ne slažete sa ovim uslovima ili bilo kog dela ovih termina i uslova, ne smete da koristite ovaj sajt. 

Korišćenjem ili pristupanjem sajt na bilo koji način, gledanje ili pretražujete sajt, ili dodavanje svoj sadržaj na sajtu, pristajete da budete obavezani ovim uslovima korišćenja. 

Linkovi ka drugim sajtovima 

Naš sajt ne sadrži niz linkova ka drugim sajtovima i online resurse koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Kafanskog podsetnika. 

Mi nemamo kontrolu nad, i stoga ne može da preuzme odgovornost za, sadržaj ili opšte prakse bilo koje od ovih sajtova trećih strana i / ili usluga. Dakle, mi smo čvrsto savetovati vas da pročitate ceo uslove i privatnosti na svim sajtovima koji posećujete kao rezultat sledeći link koji je postavljen na našem sajtu. 

Intelektualna svojina 

Ovaj sajt je obezbeđen samo za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Sav sadržaj na sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na bilo koji tekst, grafike, slike, logo, ikonice, kompilacija podataka, softverom, audio i video (kolektivno, "Materijali"), je vlasništvo Kafanskog podsetnika ili njen sadržaj dobavljači, a vi ne smete distribuirati, razmenjivati, menjati, reprodukovati, obavlja, prodavati ili prenositi materijale za bilo kakve lične, poslovne, komercijalne ili javne svrhe. Materijali su zaštićene važećim zakonima, uključujući SAD i međunarodnim zakonima o autorskim pravima i žigovima, i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog materijala mogu da krše autorska prava, zaštitni znak, i drugim važećim zakonima. Vi ne možete uokviriti ili koriste okvirne tehnike da priloži bilo koji deo sajta ili bilo materijala bez izričitog pisanog odobrenja Kafanskog podsetnika. 

Odricanje od garancija 

Na informacije, materijali i usluge koje se pružaju na ili preko web sajta se isporučuju se bez ikakvih garancija bilo koje vrste, izričite ili prećutne, uključujući, ali ne ograničavajući se na garancije skladu sa važećim zakonima, mogućnost prodaje, pogodnosti za određenu svrhu, ili ne-kršenje prava trećih lica, uključujući prava intelektualne svojine. Kafanski podsetnik ne garantuje tačnost i potpunost materijala ili usluga na ili preko sajta. Kafanski podsetnik dalje ne garantuje da sajt, svoje servere, ili poslati e-mailovi su bez virusa ili drugih štetnih komponenti. 

Ograničenje odgovornosti 

Ni u kom slučaju Kafanski podsetnik biti odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posledične, kaznene ili posebne ŠTETU (uključujući, bez ograničenja, one su rezultat izgubljene dobiti, izgubljenih podataka ili prekida poslovanja) koje proističu iz korišćenja, nemogućnosti da upotreba, ili greške ili propuste u sadržaju ili funkcijama stranice, čak i ako Kafanski podsetnik ili ovlašćeni predstavnik istog je upozorena na mogućnost takvih šteta. Ako je vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa sajta rezultata u potrebi za servisiranje, popravku ili korekciju opreme ili podataka, možete pretpostaviti sve troškove istog. 

Važeći zakoni 

Ako se odlučite da pristupite ovoj lokaciji, možete to uraditi na sopstvenu inicijativu i odgovorni su za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi korišćenja će biti sačinjen u skladu sa zakonima, bez uticaja na bilo principima sukoba zakona. 

Promene ovog sporazuma 

Kafanski podsetnik zadržava pravo da izmeni ove Uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Mi to postavljanjem i skreću pažnju sa ažuriranim uslovima na Veb sajtu. Vaša odluka da nastavi da posete i iskoriste sajtu nakon takve promene su učinjeni predstavlja svoj formalno prihvatanje novih Uslova korišćenja. 

Stoga, molimo vas da proverite i pregledate ovaj Ugovor za takve promene na povremeno. Ukoliko ne prihvatate bilo koje odredbe ovog Ugovora ili bilo kakve promene koje donosimo u ovom sporazumu, tražimo i savetujemo da ne koristite ili nastavite da odmah pristupe sajt. 

Kontakt 

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Ugovorom, molimo Vas da nas kontaktirate.

TOP 20 PLEJLISTA

Kafanski podsetnik - kolekcija najboljih kafanskih pesama i kafana. Pesme, kafane, dešavanja, slike iz noćnog života, sve na jednom mestu!

BUDITE U TOKU!

NAJBOLJE PESME

Jesen u mom sokaku - Predrag Živković Tozovac
Jesen u mom sokaku

Predrag Živković Tozovac
64975 glasovakomentara
Oči jedne žene - Predrag Živković Tozovac
Oči jedne žene

Predrag Živković Tozovac
63859 glasovakomentara
Golubica - Šaban Šaulić
Golubica

Šaban Šaulić
54237 glasovakomentara

NAJBOLJE KAFANE

Vegas - Staparski put bb, Sombor
Vegas
Ocena: 5 komentara
4 zvezdice - 4 stars
Gradimir - Cara Nikolaja II 67, Sombor
Gradimir
Ocena: 4.63 komentara
4 zvezdice - 4 stars
Boemi - Pančevačka 38a, Zrenjanin
Boemi
Ocena: 4.18 komentara
4 zvezdice - 4 stars

Kafanski podsetnik © Kopirajt 2014. Sva prava zadržana.

Sklepao Marko na brzaka